Učitava se...

PREDSTAVITE SE U NAJBOLJEM SVETLU!

Današnje tržište usmereno ka zadovoljavanju individualnih želja potrošača pomoću raznih internet tehnologija. Ostanite u koraku sa svetom, u kontaktu sa potrošačima i lideri na tržištu!
Naša ponuda

Mobilne Aplikacije

Kvalitetna i brza izrada mobilnih aplikacija prema vašim zahtevima za Android i iOS platforme.

Ukoliko ste u potrazi ili već posedujete svoj sajt ili web servis koji je sada potrebno prilagoditi mobilnim uređajima, naš tim će analizirati Vaše zahteve i dati predlog realizacije Vaše aplikacije.

ITRadionica ima veliko iskustvo u izradi mobilnih aplikacija za Android i iOS platforme. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontakirajte radi dodatnih informacija!

Izrada aplikacija za mobilne uređaje je proces koji se radi iz nekoliko faza. U prvoj fazi se analiziraju funkcionalnosti u kojoj zajedno radimo kako bi smo najbolje razumeli šta vi tačno želite i kako bi postavili ciljeve. U drugoj fazi se izrađuje početni izgled ili skica aplikacije koja se zatim zajedno sa Vama dodatno prilagođava Vašim zahtevima. Treća faza obuhvata izradu najvećeg dela aplikacije i samim tim  traje najduže, a nakon ove faze ide poslednja četvrta faza, faza debagovanja tj. ispravljanja sitnih grešaka. 

Na kraju celog ovog procesa Vaša aplikacija je spremna i Vi možete da je objavite i podelite sa Vašim korisnicima.